Hlohovský predĺžil zmluvu s AS Trenčín

Zdroj: SITA

Filip Hlohovský (futbalista AS Trenčín): "S vedením klubu sme sa dohodli pomerne rýchlo. Hoci tam boli nejaké ďalšie alternatívy, spolu s manažérom sme sa zhodli, že pokračovať v Trenčíne je správna voľba".
 
Odchovanec prievidzského futbalu Filip Hlohovský, ktorý v AS Trenčín pôsobí od mládežníckych kategórií, predĺžil tesne pred štartom jarnej časti I. ligy (druhá najvyššia súťaž) so súčasným zamestnávateľom hráčsku zmluvu. Pôvodný kontrakt s AS Trenčín mu mal vypršať v lete 2010, preto niekoľko dní pred začiatkom jarnej časti sezóny 2009/2010 podpisom spečatil spojenie s trenčianskym klubom na ďalšie obdobie.
 
Filip Hlohovský bol vo farbách Trenčína v mladšom doraste majstrom Slovenska. Vo výbere do 19 rokov patril, spolu s Lukášom Šebekom, medzi najlepších strelcov súťaže. Raketový štart mal aj v seniorskom tíme AS. Potom sa však jeho kariéra pre rôzne (ne)futbalové príčiny zasekla, no po určitom hľadaní opäť našiel správnu cestu. "Úprimne sa tešíme, že zmluvu predĺžil. Pre AS môže byť Hlohovský určite veľkým prínosom," citovala internetová stránka www.astrencin.sk slová asistenta trénera Romana Hodála.
 
"Filipov prístup k povinnostiam sa v poslednom období výrazne zmenil. Dokončil si školu, začal na sebe tvrdo pracovať. Na tréningoch patrí medzi najaktívnejších. Navyše s nami začal oveľa častejšie a otvorenejšie komunikovať. Spolupráca s ním je oveľa lepšia, ako bola v minulosti," ocenil bývalý brankár AS Trenčín R. Hodál momentálny Hlohovského prístup k jeho hráčskym povinnostiam.
 
"S vedením klubu sme sa dohodli pomerne rýchlo. Hoci tam boli nejaké ďalšie alternatívy, spolu s manažérom sme sa zhodli, že pokračovať v Trenčíne je správna voľba," skonštatoval F. Hlohovský hneď po potvrdení zmluvného spojenia s AS Trenčín.