Mucha nenastúpil na prípravu v Legii. Rokuje o prestupe

Zdroj: Pravda, Michal Zeman

Slovenský futbalový reprezentant Ján Mucha nenastúpil do prípravy Legie Varšava, ktorá sa začala včera. Jeho manažér Jozef Tokoš Pravde potvrdil, že nebol vo štvrtok vo Varšave, chýbal na prvom tréningu a rokuje o možnom prestupe do iného klubu.
 
,,Kým nebudú rokovania uzavreté, nemôžem poskytnúť ďalšie informácie," dodal Tokoš, ktorý neupresnil ani kluby, ani krajinu, odkiaľ prejavili záujem o služby 27-ročného gólmana. ,,Určite však Mucha nie je na skúške a ani na nej nebol, s tým nebudeme súhlasiť. To sme povedali už dávnejšie a to platí."
 
Podľa Tokoša nie je ani vylúčené, že dohrá tento ročník vo svojom doterajšom poľskom klube. ,,Možností je ešte viac. Môže prestúpiť a môže ísť aj na hosťovanie. Určite sa rozhodne v krátkom čase," vyhlásil manažér.
 
Ako je známe, o Muchove služby sa zaujímali v posledných týždňom viaceré kluby. Medzi nimi sa spomínali najmä anglické tímy Stoke City, Tottenham Hotspur, ale aj škótsky veľkoklub Glasgow Rangers.
 
Jeho súčasný poľský zamestnávateľ ponúkol slovenskému brankárovi, ktorý zažiaril v kvalifikácii MS 2010, nový kontrakt. Zabezpečil by mu ročný príjem 350-tisíc eur. Muchovi končí zmluva s Legiou v lete tohto roku.